logo

O NAMA

image

Svim posjetiocima naše web stranice želimo riječima dočarati ljepotu ambijenta

Pansion "Saraj" nalazi se u Kulen Vakufu malom gradiću na rijeci Uni udaljenom oko 46 kilometara od grada Bihaća centra sjeverozapadne Bosne i Hercegovine. Vlasništvo je porodice Handžić, Ismete i Besima. Smješten je u prirodnom ambijentu na samoj obali najljepše rijeke na svijetu rijeke Une. Površina koju obuhvata Pansion "Saraj" je 2500 m2, što uključuje pansion,parking i garažu. Sam pansion je udaljen oko 100 metara od obala rijeke Une okružen zelenom površinom što mu daje izgled prave Oaze.

image

U okviru pansiona nalaze se savremeno opremljene i lijepo uređene sobe s 20 ležajeva, kao i 2 apartmana, a također u sklopu pansiona nalazi se kuhinja i restoran gdje možete probati tradicionalne bosanske specijalitete. Raspolažemo s vlastitom plažom na Uni, kao i sportskim terenom, trim stazom te mogućnošću vožnje biciklom. Naši gosti su dolazili iz svih krajeva Svijeta. Mnogi od njih su naši stalni posjetici koji se svake godine vraćaju na isto mjesto da bi ponovo uživali u onom što im Pansion "Saraj" pruža kao i njegova okolina. Do Pansiona "Saraj" se dolazi od Bihaća Putem 5. Korpusa koji vodi prema unutrašnjosti Bosne i Hercegovine (Sarajevu, Zenici ...), a u mjestu Dubovsko se odvaja asfaltni put koji vodi kroz pitoma mjesta Ćukovi, Orašac, a zatim dolazite u sam Kulen Vakuf gdje se mi nalazimo.

GALERIJA FOTOGRAFIJA PANSIONA

image 1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image 9 image 10 image 11 image 12 image 13 image 14 image 15 image 16 image 17 image 18 image 19 image 20 image 21 image 22 image 23 image 24 image 25 image 26 image 27 image 28 image 29

CJENOVNIK

Spavanje
16€
Polupansion
29€
Puni pansion
34€
Taksa
1€

REZERVACIJA

Kliknite za rezervaciju